een openbare aanbesteding!

Wat? Brusselse koren met heel gevarieerde achtergronden – verenigingskoren, amateurs, professionals – verenigen zich onder een gemeenschappelijke noemer in een “neutraal” muziekstuk dat iedereen zich eigen kan maken en kan aanpassen. De melodie is van de hand van de Schaarbeekse componist Peter Spaepen en zal de rode draad vormen doorheen de evenementen die van start zullen gaan vanaf april 2017.

Een groots moment van MIXITY SINGS is een concert met 40 koorzangers onder begeleiding van artiesten zoals Ozark Henry, Marie Daulne, Sandra Kim, Natalia, Jef Neve, Christoff, Starflam, Els De Schepper, Will Tura, Binti, … en dit onder leiding van het magische stokje van Dirk Brossé en het Nationaal Orkest van België in het kader van het Irisfeest.

alle info op http://www.stadsmelodie.be